Esquí estil lliure

Aguareles queda fora de la final de la Copa del Món de Stubai

Va finalitzar en 15a posició de la seva sèrie i 41è de la general a la qualificació celebrada a Àustria

Aguareles queda fora de la final de la Copa del Món de StubaiFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Aguareles no va aconseguir la classificació per a la final de la Copa del Món de freestyle en la modalitat d’slopestyle que s’està celebrant a Stubai (Àustria) després d’acabar en 41a posició d’una setantena de participants a la qualificació disputada ahir.

El rider de la FAE va aconseguir el 15è lloc de la seva sèrie de qualificació, lluny de les sis primeres posicions que eren les que donaven accés a les finals. La competició constava de dues rondes, i Aguareles va aconseguir 30,50 punts a la primera, i 60,50 a la segona de les mànegues, quan la nota de tall per accedir a la final ha estat de 79 punts, aconseguida pel nord-americà Alexander Hall. El vencedor de la sèrie d’Aguareles va ser el també nord-americà William Borm, que va aconseguir una puntuació de 92,75 punts.

El tècnic de la FAE, Josep Gil, va assegurar després de la competició que “ho ha fet tot molt net. S’ha saltat un mòdul sense poder tocar-lo i això li ha baixat molt la puntuació. Podria tenir-ne 70 i en té 60”; a més, l’entrenador va agregar que “hem de seguir treballant amb els trucs que li falten al Carles. Porta el bon camí si continua així, són errades petites però ho té molt a prop”.

La d’ahir era la primera Copa del Món de la temporada en modalitat slopestyle per Aguareles després de les dues cites anteriors en big air.

ESQUÍ DE FONS

Esteve i Vila debuten avui Irineu Esteve i Carola Vila debutaran avui a la prova FIS de Gaalaa, a Noruega, en un cap de setmana ben atapeït pels dos representants d’esquí de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE). Pel que fa a Esteve, avui disputarà la cursa de 15 quilòmetres estil patinador. De la seva banda, Vila ho farà en els 10 quilòmetres estil patinador i competirà en categoria sènior, ja que no hi ha cursa júnior. Demà encara està en suspens si tots dos participaran a les proves d’esprint, mentre que diumenge sí que tornaran a competir tots dos. Esteve correrà els 15 quilòmetres estil lliure i Vila participarà als 10 quilòmetres estil lliure dintre de la categoria júnior.

tracking