x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Sergio Busquets entrarà al club dels 500 partits

Sergio Busquets en un partit amb el Barça.

Sergio Busquets entrarà al club dels 500 partits

Sergio Busquets en un partit amb el Barça.

Actualitzada 22/11/2018 a les 06:41
Sergio Busquets acomplirà, aquest dissabte, un somni que segur que té des de ben petit. El migcentre del FC Barcelona disputarà el seu partit número 500 vestit de blaugrana davant l’Atlètic de Madrid.
Amb aquesta xifra, Busquets es convertirà en un dels jugadors amb més duels vestint els colors del seu club de tota la vida i confirma que és un dels gran talents sortits de La Masia. De fet, els noms que formen part del club dels 500 i que acumulen més aparicions que ell, parlen per si mateixos de la fita del de Badia del Vallès: Xavi, Iniesta, Messi, Puyol, Migueli i Víctor Valdés són els únics que s’han vestit de curt més vegades. L’ex-porter culer, podria quedar per darrere de Busquets d’aquí a no massa ja que, a partir de dissabte, la diferència entre tots dos serà només de 39 partits.

Si mirem les competicions en què Busquets ha participat de manera oficial amb el Barça, trobem que ha disputat un total de 323 partits de lliga, 98 de Champions i 56 de Copa del Rei. Amb un protagonisme més residual hi ha el Mundial de Clubs, en què ha jugat cinc vegades, tres en la Supercopa d’Europa i fins a catorze en la d’Espanya. Des que és al primer equip, Sergio Busquets ha guanyat 28 títols.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts