Hoquei gel

La selecció clou el campionat sense obtenir cap victòria

La selecció andorrana d’hoquei gel ha acabat la seva participació a la IIHF Development Cup, que s’ha disputat a la ciutat alemanya de Füssen, sense aconseguir cap triomf en els 5 partits que ha disputat. Ahir, després de la derrota davant Macedònia per 6 a 3, els andorrans es van veure abocats a disputar el tercer i quart lloc contra Irlanda. Un darrer partit en què els tricolors van estar més a prop de les medalles i de la victòria que en tota la competició. Irlanda era també una vella coneguda i ja havia superat els andorrans a la primera fase (6-4), en un partit molt ajustat. En la final de consolació, no només es va repetir la situació, sinó que Andor­ra va merèixer la victòria. A falta d’un quart d’hora per acabar el partit l’avantatge era de 6 a 2 per als andorrans. A partir d’aquí, la selecció es va enfonsar i va ser víctima de la despesa física i de les errades. Irlanda no va perdonar i va remuntar fins col·locarse amb un 7 a 8 a favor a manca de quatre minuts. Un parcial d’1 a 7 que els tricolors no van poder contrarestar.

Malgrat no estrenar el caseller de victòries i marxar de Füssen sense assaborir medalla, la sensació en l’expedició andorrana és bona. L’equip ha anat millorant respecte anaven passant els dies i els partits i cada vegada oferia una millor versió. La primera jornada, la selecció va perdre davant Portugal (11-2) i 9 a 4 contra Macedònia. El segon dia els botxins van ser Irlanda (6-4) i un altre cop Macedònia (6-3), la campiona del torneig després de superar ahir Portugal a la final.