Albicy multiplica el seu perill des del triple a l'ACB

El base del MoraBanc Andorra ha anotat el 70% dels punts aquesta temporada des de més enllà de la línia de 6,75

Albicy multiplica el seu perill des del triple a l'ACBFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tercer curs d’Andrew Albicy com a tricolor està servint perquè el francès, sense fer gaire soroll, estigui mostrant una nova versió de si mateix i segueixi deixant clar que té diversos registres per liderar l’atac del MoraBanc. Si les dues primeres temporades va destacar com un dels grans passadors de l’ACB, aquesta s’està destapant com un canoner que cal tenir molt en compte. Passades nou jornades ha anotat 81 punts, 57 dels quals els ha sumat des de més enllà dels 6,75. La dada és esfereïdora, ja que significa que el 70% de la producció ofensiva d’Albicy de cara a cistella arriba de tres en tres.

Si agafem perspectiva i mirem quin comportament va tenir els cursos 2016-2017 i 2017-2018, el seu creixement en aquest capítol és exponencial: el primer any com a tricolor Albicy havia sumat 69 punts, dels quals 30 eren gràcies al triple; el segon, en 9 jornades va arribar als 59, anotant-ne tan sols 21 des del perímetre. Per si no n’hi hagués prou, els percentatges del cervell andorrà són els millors des que va arribar al Principat: enguany acumula un gran 41% des de més enllà de 6,75 havent llançat més triples que mai –46– i havent-ne enviat 19 al fons de la xarxa.

Un altre aspecte que parla per si mateix del creixement d’Andrew Albicy és que, passats nou partits, tan sols ha repartit una assistència menys que en el mateix moment del curs passat.

tracking