Motociclisme

Xavi Cardelús s'estrenarà com a pilot de l'Ángel Nieto Team a Jerez

Xavi Cardelús s'estrenarà com a pilot de l'Ángel Nieto Team a Jerez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara no fa una setmana que Xavi Cardelús va posar el punt final al seu primer Mundial de Moto2 i el pilot andorrà ja pensa en la propera temporada. De cara a l’any vinent estrena una nova etapa amb una nova moto i amb un equip que també és nou. Cardelús conduirà una KTM equipada amb motor Triumph tricilíndric de 756 centímetres cúbics i ho farà sota la firma de l’Ángel Nieto Team, de l’espanyol Jorge Martínez Aspar. Els primers entrenaments els durà a terme aquest cap de setmana al circuit de Jerez. El pilot va explicar ahir mateix quines són les principals diferències de la nova moto respecte a la Kalex que ha portat en les sis proves del Mundial que ha disputat enguany: “Per una banda, compta amb el nou motor Triumph de 765 centímetres cúbics i, per l’altra, té un xassís totalment diferent al de la Kalex que he pilotat al llarg de les últimes temporades.”

L’andorrà tampoc podia amagar la il·lusió per estrenar un nou cicle a la seva carrera, la pretemporada del qual comença sense temps per pair el dissetè lloc a València en l’últim Gran Premi del Mundial de Moto2. “Tinc moltes ganes de rodar a Jerez, estic segur que l’Albert i l’Òscar m’ajudaran a afrontar aquest canvi amb garanties i felicitat”, i és que tant el tècnic, Albert Folch, com el mecànic Òscar Picañol, s’han integrat juntament amb Cardelús a l’estructura de l’Ángel Nieto Team.

Al traçat espanyol, tots els pilots de l’engraellat es posaran per primera vegada sobre les noves motos i sens dubte que servirà, tant per a Xavi Cardelús com per a la resta, de primera pedra de toc de cara al que pugui deparar el pròxim mundial.

tracking