el vestidor

“Aspiràvem a un millor resultat”

“Aspiràvem a un millor resultat”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Koldo Álvarez de Eulate, Seleccionador

En calent i sabent que la selecció andorrana havia jugat contra deu jugadors la major part del partit, Koldo Álvarez de Eulate va reconèixer que “tots aspiràvem a un millor resultat avui, tot i que al final hem patit. Crec que hem intentat arribar a fer gol però al final s’han igualat les forces amb la lesió d’Ilde”. El central tricolor va acabar amb molèsties a l’espatlla a causa d’una acció fortuïta en els últims minuts de joc.

Malgrat reconèixer que la victòria era el premi que el vestidor buscava per tancar la Lliga de les Nacions, el tècnic local no podia deixar de fer un balanç positiu del camí d’Andorra en aquesta competició. “Hem de donar el punt per bo, acabem una fase sencera sense perdre a casa i puntuant en quatre dels sis partits, fet que té molt de mèrit”. A més, el motiu pel qual els tres punts no es van quedar al país, segons ell, rau en la manca de paciència: “ens ha faltat una mica més de tranquil·litat en la darrera passada i les vegades que hem aconseguit generar superioritat per banda, encertar amb la rematada”.

Com a conclusió, Koldo Álvarez de Eulate va voler subratllar que el paper del seu equip a la Lliga de les Nacions podria ser un bon punt de partida per al futur i que hi ha motius per estar satisfets de la fase de grups que ha realitzat. “Ser competitius en quatre partits i arribar al final d’un cinquè amb el resultat ajustat, és per estar contents.”

EL RIVAL

Mixu Paatelainen, Seleccionador de Letònia

“Sabíem que atacarien”

Mixu Paatelainen, seleccionador letó, va reconèixer que esperaven una Andorra forta, que sortís a l’atac i amb una pressió alta durant tot el partit. “Ho havíem vist, sabíem que Andorra ens pressionaria des del primer minut i que sortirien a l’atac.”

Pel que fa a l’expulsió de Sabala durant la primera meitat es va mostrar desconcertat i va treure responsabilitats al seu davanter, ja que va explicar que “he parlat amb ell i diu que no ha dit res ni a l’àrbitre ni al jugador andorrà [Ilde Lima], per tant, ha d’haver estat un malentès”.

Malgrat aquest fet, l’entrenador visitant va felicitar els seus jugadors pel joc que van dur a terme, sobretot en el segon temps: “hem fet una mala primera meitat, ens ha costat tenir la pilota tot i que el partit ha estat igualat i a la segona hem jugat molt millor i fins i tot hem tingut les nostres opcions, així que vull felicitar els meus jugadors”.

José Antonio Gomes, Porter de la Selecció

“Té molt de mèrit, la fase que hem fet”

“És cert que ara podem estar una mica emprenyats perquè creiem que avui mereixíem els tres punts, però amb el pas de les hores veurem que el punt que hem aconseguit és bo. Al final hem aconseguit quatre punts en aquesta fase, contra rivals molt superiors i això té molt de mèrit”. Amb aquestes paraules resumia José Antonio Gomes el paper d’Andorra a la Lliga de les Nacions i destacava, com ja havia fet anteriorment el seu entrenador, només s’han perdut dos dels sis partits. Pel que fa al d’ahir, el meta va assegurar que l’ansietat per aconseguir el gol de la victòria els havia passat factura i més a partir del moment en què l’equip es va veure amb superioritat numèrica sobre el terreny de joc. Amb tot, “a la primera part ens han sortit millor les coses i a la segona hem estat més revolucionats, però en general hem portat el pes del partit i hem tingut ocasions”.

tracking