El VPC suma un nou triomf a Foix i segueix en segon lloc (20-27)

El VPC suma un nou triomf a Foix i segueix en segon lloc (20-27)I. M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC Andorra va vèncer ahir a domicili l’US Fuxeenne per 20 a 27 i es manté en segona posició a la promoció d’honor. Els del Principat van anar a remolc durant tot el partit, però no es van donar per vençuts i van sumar la victòria.

El partit no va començar gens bé pels del Principat, ja que els locals van situar-se 10 a 0 gràcies a una penalitat i un assaig després d’una errada defensiva del VPC. Els tricolors van poder reaccionar abans del descans, i gràcies a una anotació de Ramas i un assaig de Nicolás González el matx va anar als vestidors amb l’empat 10 a 10.

A la represa es va seguir un guió idèntic, amb el Foix agafant deu punts de marge (20-10), i el VPC igualant el marcador amb un nou xut de Ramas i un assaig col·lectiu d’Edo. El matx semblava encaminat a l’empat, però a l’última jugada, els andorrans van realitzar una bona acció als tres quarts i Agustí González va fer un nou assaig. Ramas va tancar el partit amb un nou xut a pals per posar el definitiu 20 a 27.

El tècnic del VPC, Jonathan Garcia Xepi, va assegurar que “estem molt contents perquè hem guanyat a un camp molt difícil i aquesta victòria ens anirà molt bé psicològicament”, i també va destacar que “estem satisfets pel caràcter que hem demostrat, i crec que tenim marge de millora col·lectiu”.

tracking