Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
FUTBOL SALA

El CE Sant Julià empata contra l'Alcoletge i salva un punt al tram final del partit (5-5)

Actualitzada 19/11/2018 a les 07:21
El CE Sant Julià va empatar 5 a 5 contra l’Alcoletge en un duel que es va acabar decidint al tram final. Jonathan va posar els lauredians per davant tot just al primer minut, però els lleidatans van remuntar el matx abans d’arribar al descans.
A la represa, el CE Sant Julià va empatar gràcies, de nou, a Jonathan. L’Alcoletge va tornar-se a posar per davant amb el 2 a 3, però Oriol Rodríguez va situar el 3 a 3 al marcador al minut 28.

Poc va durar l’alegria, ja que a la jugada següent els visitants van fer el 3 a 4, i al minut 31 el 3 a 5. El partit es posava força costa amunt per als lauredians, però Oriol Rodríguez va retallar diferències al minut 33 amb el 4 a 5. Els locals no van deixar de lluitar per l’empat i el van acabar aconseguint a només quatre minuts del final gràcies a una diana de Paquito que va acabar signant el definitiu 5 a 5.
Els homes de Jorge Dias són ara sisens a la classificació amb 16 punts i la setmana vinent visiten el Sant Esteve Sesrovires.