motociclisme

Cardelús tanca el Mundial de Moto2 a tocar dels punts

Va aconseguir la seva millor actuació al Campionat amb una meritòria 17a posició tot i haver caigut a la segona volta

Cardelús tanca el Mundial de Moto2 a tocar dels puntsTEAM MARINELLI SNIPERS

Xavi Cardelús va tancar el seu primer Mundial de Moto2 amb la 17a posició al Gran Premi de la Comunitat Valenciana en una cursa boja disputada sobre l’asfalt moll, i en què va patir una caiguda a la segona volta al traçat valencià. El del Principat va fer una bona sortida i va guanyar set posicions al primer gir, però al segon va anar per terra.

Tot i la caiguda, el corredor va tornar a pujar sobre la moto i ha seguit la seva remuntada fins a la 17a posició final, a només dos llocs d’haver aconseguit els seus primers punts al Mundial, en una cursa que es va adjudicar el portugués Miguel Oliveira. Després de la carrera, Cardelús va manifestar que “la cursa m’ha deixat un gust agredolç perquè sense la caiguda a la segona volta, crec que podria haver sumat el meu primer punt al Campionat del Món”, i va afegir que “he anat recuperant posicions i he aconseguit acabar la cursa obtenint el meu millor resultat de la temporada al Mundial”.

Tot just ha acabat el seu primer Campionat del Món, i el proper cap de setmana Cardelús ja provarà la KTM de l’Angel Nieto Team, l’equip amb què disputarà tot el Mundial de Moto al 2019.

A MotoGP també es va viure una cursa boja que es va haver d’interropre per la pluja. Finalment va vèncer l’italià Andrea Dovizioso, amb el resident Alex Rins segon, i Pol Espargaró tercer. Mentre que a Moto3, la victòria va ser per Can Oncu, seguit per Jorge Martín i John McPhee.