Un gol de Cristian Martínez dona un punt heròic a la selecció (1-1)

Un llançament de falta directa del futbolista de l'FC Andorra en el minuto 62 ha igualat la diana inicial de Chakvetadze a la primera meintat

Un gol de Cristian Martínez dona un punt heròic a la selecció (1-1)FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció ha empatat a un gol contra Geòrgia a la penúltima jornada de la Lliga de les Nacions. Els visitants s’han avançat ben d’hora gràcies a Giorgi Chakvetadze, que al minut 8 ha rematat a boca de canó una passada de la mort de Kakabadze. El conjunt georgià ha tingut el domini de la pilota durant tot el matx, però Andorra també ha gaudit d’alguna ocasió aïllada, com un xut desviat de Cristian Martínez a la mitja hora de joc, però el duel ha arribat al descans amb triomf parcial per Geòrgia.

A la represa Khocholava ha avisat amb un tir que ha sortit força desviat i semblava que es repetiria la dinàmica de la primera meitat fins que al minut 62 Cristian Martínez ha aconseguit l’empat amb un golàs de falta. Ell mateix a la banda esquerra ha provocat el lliure directe, i ha superat de manera magistral a Giorgi Loria.

La selecció s’ha estirat en busca del segon, però el domini seguia sent georgià, i els de Koldo Álvarez de Eulate han pogut sumar el tercer punt d’aquesta Lliga de les Nacions. Els tricolors tancaran la competició dilluns contra Letònia (18.00 hores, Estadi Nacional).

tracking