Messi rep el premi Pitxitxi i celebra la igualtat de la Lliga

El crack va recollir el trofeu de màxim golejador de la temporada 17-18

Messi rep el premi Pitxitxi i celebra la igualtat de la LligaMARCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Barcelona va acollir ahir la gala dels premis del diari Marca, que serveixen per homenatjar els millors futbolistes, entrenadors i àrbitres de la temporada passada. Leo Messi va ser el gran protagonista, en aconseguir els trofeus Zar­ra, que l’acredita com a màxim golejador, amb 34 dianes, i Alfredo Di Stéfano, com a millor jugador del curs.

En el moment de recollir els premis, Messi va aprofitar per parlar de l’actualitat i, entre d’altres aspectes, va celebrar la igualtat que hi ha a la lliga espanyola. Una igualtat accentuada per la derrota d’ahir del Barça al Camp Nou contra el Betis. “És bo que la Lliga sigui més competitiva que mai. Res no és fàcil, qualsevol gua­nya a qualsevol, i tant de bo segueixi així força temps. Sempre em quedo amb la importància que tenen els gols més que amb la seva bellesa", va dir l’argentí.

El porter de l’Atlético de Madrid Jan Oblak, el davanter del Celta Iago Aspas, i el tècnic del València, Marcelino, van ser altres guardonats.

D’altra banda, el Reial Madrid perd Nacho per dos mesos i Casemiro per tres setmanes després de les proves practicades arran de les lesions d’ahir a Vigo.

tracking