TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Vela

Gorka Arajol participa en dues proves del Gran Premi d'Andorra i acaba novè

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gorka Arajol, que arrossegava una lesió, va poderr participar en dues de les sis proves del Gran Premi Principat d’Andor­ra de vela. En la darrera va acabar novè en classe Laser. En aquesta categoria de classe olímpica el guanyador va ser Pep Cazador, seguit de Leandro Rosado i d’Alfredo Vàzquez.

En la classe Laser Radial el guanyador al final de les sis proves va ser Víctor Moure, seguit de Max Urquizu i de Francesc Martínez. La primera en la classificació femenina va ser Èlia Miquel i Edu­ard Arajol va acabar 18è. En Laser 4.7, Arnau Gelpí va aconseguir la victòria, seguit de Gregori de Urdanibia i de l’irlandès Robert Keal. La primera dona va ser Mariona Rahola.

Els guanyadors en la classe 420, on també es van fer les sis proves previstes, van ser Nacho Dávila i Javier Mestre. En segon lloc van entrar Lucas i Teo Parès i, en tercera posició, Sigfrid Rovira i Cris Cortés.

tracking