L'Inter Escaldes se situa colíder només començar la segona volta

Els escaldencs es van imposar per 2 a 1 gràcies a un doblet de Xavier Gallart en un partit que es va decidir al final

L’Inter Club Escaldes no va deixar escapar l’oportunitat de mantenir el seu constant assalt al liderat de la Lliga Multisegur assegurances en guanyar per un ajustat 2 a 1 l’FC Ordino. El partit va deixar una primera part sense gols i amb tot per decidir després del descans. Als dos minuts de la represa, un gol de Xavier Gallart va desequilibrar per primera vegada el marcador a favor dels escaldencs, però l’alegria els va durar molt poc. Només tres minuts més tard, Vinicious va fer pujar l’un a un i obligava els blau-i-negres a tornar a remar si volien seguir optant al coliderat. Durant mitja hora llarga, la igualtat va ser la tònica dominant i quan tot indicava que les taules serien el resultat final, novament Gallart va perforar la porteria visitant per deixar els tres punts al caseller d’un Inter Escaldes que en aquell moment era líder en solitari.

Després d’aquest duel i sabent-ne el resultat, la UE Sant Julià rebia un rival directe com l’Engordany i sabia que no ho tindria gens fàcil per seguir com a únic líder de la lliga nacional.

En un matx èpic, els lauredians es van avançar al minut 89 gràcies a l’encert de Walter des dels 11 metres, i quan ja es veien dormint primers i en solitari, Victor Hugo Moreira els va amargar la tarda transformant l’empat al 94.

Amb aquest resultat, el Sant Julià segueix líder però ara té 16 punts, els mateixos que un Inter Escaldes que només manté el segon lloc pel gol average.

De la resta de la jornada, destaquen les golejades de la UE Santa Coloma i el Vallbanc Santa Coloma, que es van imposar per 5 a 0 i 1 a 4 a l’FC Encamp i al Lusitans, respectivament.