Boca i River signen taules al primer 'round' de la final

Boca i River signen taules al primer 'round' de la finalEFE

El primer capítol de la final de la Copa Libertadores no va deixar ningú indiferent. Quatre gols, emoció, alternatives i tot obert per a l’enfrontament de tornada, el 26 de novembre al Monumental de River. Boca Juniors va començar marcant per mitjà d’Ábila. La Bombonera es va encendre però va quedar gelada quan Lucas Pratto va empatar per River just a la següent jugada. Bogeria. Abans del descans, Darío Benedetto, de cap, va tornar a avançar l’equip xeneize quan River es mostrava més sòlid i gestionava millor les seves opcions. A la represa, Boca va sortir més entonat i reforçat. Malgrat això, River va tornar a agafar les regnes conforme avançava la segona part i va disposar d’algunes ocasions. Quan semblava que no passaria res, Pity Martínez va posar una pilota penjada a l’àrea i el central xeneize Izquierdoz la tocava prou com per fer-se un gol en pròpia porta. River empatava (2-2) i el matx s’endinsava en uns minuts de nervis i poc futbol. Tévez i Benedetto, gairebé al final, van tenir l’oportunitat de tornar a avançar els locals abans que el partit s’acabés.