L'FC Andorra busca la tercera victòria consecutiva

Els locals s’han de fer forts a casa després de bons resultats a fora

L'FC Andorra busca la tercera victòria consecutiva

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra té una oportunitat d’or per confirmar les bones sensacions que ve deixant en les últimes setmanes. Els de Richard Imbernon han guanyat els dos últims partits i fa quatre jornades que no coneixen la derrota. Amb un balanç de 8 punts dels últims 12, reben avui a les 16 hores, la visita de l’Igualada, que arriba a la Borda Mateu com un dels millors equips del grup 2 de primera catalana, però tocat, després de sumar un dels últims sis punts i caure la setmana passada a Lleida.

Les opcions dels tricolors de mantenir aquesta ratxa, passen per fer-se forts a la Borda Mateu, un fortí en hores baixes on els del Principat només han estat capaços d’aconseguir una victòria i un empat en quatre partits davant la seva afició. “Tenim ganes de treure els tres punts a casa, hem aconseguit bons resultats a fora i tenim ganes de fer-ho aquí”, reconeixia en la roda de premsa prèvia el defensa Miki del Castillo. L’andorrà, que pot actuar de central i de lateral, és un dels homes més en forma en la que és la seva primera temporada al primer equip.

De cara al duel d’aquesta tarda, Richard Imbernón no podrà comptar amb els lesionats Xisco, i Joel i té els dubtes de Joel Nazarro i Marc Pujol.

tracking