Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

Triomf del MoraBanc Andorra amb patiment inesperat

El conjunt tricolor s'imposa per 95-87 al Galatasaray en un duel que s’ha hagut d’interrompre 20 minuts per problemes amb el marcador i què ha necessitat d’una pròrroga
John Shurna penetra a cistella durant el matx.

Fernando Galindo
Actualitzada 07/11/2018 a les 22:53
El MoraBanc Andorra ha superat el Galatasaray per 95 a 87 en el primer duel de la segona volta de l'Eurocup. Els tricolors, encara tocats per la vareta màgica de la victòria a Madrid, han començat endollats i han arribat a agafar 11 punts de marge al primer quart (23-11) gràcies a l'encert des del triple en un període que va acabar 26-19. El marcador ha dit prou abans de començar el segon quart i el partit s'ha hagut d'aturar durant gairebé 20 minuts.
Amb els problemes solucionats a mitges (el marcador només mostrava el temps que faltava i el tempteig, no els punts i faltes de cada jugador) el matx s'ha reprès amb el conjunt turc apropant-se i arribant-se a posar a un punt, però el rush final de quart del MoraBanc ha permès els tricolors marxar als vestidors nou punts amunt (46-37).

A la represa, el MoraBanc ha patit una desconnexió, i un parcial de 5-15 ha fet que el Galatasaray arribés a empatar el matx a 51, però un tir lliure d'Ennis posava la diferència mínima de 59-58 abans dels minuts decisius.
L’últim quart arrencava amb el Galatasaray posant-se per davant al marcador per primer cop en tot el matx (61-62), però els del Principat han pogut reaccionar. Tot semblava dat i beneït pels tricolors, però Harrisson amb un tir lliure, i Webster agafant el rebot al segon i anontant de dos sobre la botzina han enviat el duel a la pròrroga (77-77).

El temps extra ha començat amb un triple de Harrisson però entre Diagne i Albicy han capgirat el matx i han deixat el tercer triomf en tres partits a casa a l’Eurocup amb el 95-87 final.