Irineu Esteve i Carola Vila preparen la temporada amb ambició

Els esquiadors de la FAE estan entrenant aquests dies al país amb bones sensacions

Presentació de la temporada d'esquí de fons a la seu d'AndbankIgnasi Massafret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana d'Esquí ha presentat la temporada d'esquí de fons a la seu d'Andbankamb els esquiadorsIrineuEsteve i Carola Vila. Els objectius principals de l'IrineuEsteve són centrar-se a la Copa del Món icol·locar-seen el top-30 i aconseguir una medalla al Mundialsub-23, "ja que és l'últim any que pot optar-hi per edat", ha explicat l'entrenador Joan Erola. Això sense deixar de banda el Mundial absolut, que se celebrarà a finals de febrer.

Per lasevabanda, la Carola Vila técom aobjectiu principal millorar les seves marques a la Copa d'Europa i repetir un top-10. Així com estar "entre els dotze o quinze primers" en el Mundial Junior, on també hi competirà per últim any.

Tots dos esquiadors s'han mostrat satisfets amb la feina que estan fent i afronten aquesta nova temporada amb bones sensacions i sense cap lesió. L'equip tenia previst marxar dilluns que ve a fer unstageabans de les primeres curses, però es quedaran uns dies més a Andorra perquè les darreres nevades han facilitat que puguin entrenar a casa, a l'estació de la Rabassa.

tracking