La UE Sant Julià acaba la primera volta com a líder (4-2)

Una treballada victòria davant l’FC Encamp (4-2) atorga a la UE Sant Julià el lideratge de la Lliga Multisegur Assegurances a la conclusió de la primera volta de campionat. Els lauredians amb doblets de Joel Méndez i l’incombustible Enric Pi van apuntar-se un triomf que els permet, mantenir-se invicte, i recuperar la part noble de la classificació amb 15 punts. Treballada perquè els de Jesús Barón van haver de remuntar el partit els últims 10 minuts. Els encampadans, per mitjà de Ferran Montobbio i Jorge Pinto, van anivellar el marcador després d’anar perdent 2-0.

El Sant Julià va treure petroli de la seva victòria per la inesperada derrota de l’Inter Escaldes davant la UE Engordany (0-2), amb dos gols de Fabio Serra. Una ensopegada que ha fet descarrilar els d’Adolfo Baines i perdre el lideratge. Amb aquesta victòria, els homes de Pepe Mengual són tercers a la classificació.

Els altres dos partits de la jornada es van resoldre pel mateix resultat (0-2). L’enfrontament entre la UE Santa Coloma i el Lusitans el va decantar pels de Quim Ferreira els gols de Nico Medina i David Manero, en pròpia porta. L’Ordino va caure davant un revitalitzat Vall Banc Santa Coloma que vol corregir el seu irregular inici de campionat. La victòria, signada amb gols de Diego Nájera i Gabi Riera, permet als colomencs col·locar-se quart a la taula. Els ordinencs són penúltims amb set punts i quatre derrotes.