motociclisme

Xavi Cardelús aconsegueix el 29è millor temps a la qualificació de Sepang

Xavi Cardelús aconsegueix el 29è millor temps a la qualificació de SepangTEAM MARINELLI SNIPERS

Xavi Cardelús sortirà el 29è a la cursa del Gran Premi de Malàisia del Mundial de Moto2 després de la qualificació celebrada ahir, on el pilot va tenir millors sensacions que durant la jornada d’entrenaments lliures de divendres.

Ja durant el matí, el del Principat havia rebaixat en més de dos segons el millor temps de divendres, mentre que a la sessió de qualificació, Cardelús va marcar un crono de 2’08”989 que el va situar en 29è lloc a la graella, a 3”360 de la pole position, que va aconseguir el pilot català Àlex Márquez.

Després de baixar de la moto, el corredor va destacar que “estic satisfet del treball fet al llarg de la jornada d’avui. Crec que hem evolucionat bé, tant a la meva adaptació al circuit com pel que fa a la posada a punt de la moto, i els resultats així ho demostren”. Tot i la millora, Cardelús no va donar-se del tot per satisfet i va assegurar que “crec que encara podria haver millorat un pèl els meus temps mirant d’agafar alguna aspiració més, ja que aquí són molt importants”.

A la categoria de MotoGP, el millor temps va ser per a Marc Márquez, però el pilot català va ser sancionat per entorpir la volta ràpida de Iannone, i finalment sortirà en setè lloc, mentre que el lloc privilegiat a la graella de sortida serà per al pilot francès de Yamaha, Johan Zarco.