Un discret Reial Madrid resol el partit al tram final (2-0)

Un discret Reial Madrid resol el partit al tram final (2-0)efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una victòria cimentada als dar­rers deu minuts, amb gols de Kiko Olivas –en pròpia porta– i de Sergio Ramos, de penal, permet al Reial Madrid assegurar els punts al primer partit de Santiago Solari a la banqueta madridista en partit de lliga.

El Madrid va començar dominant el partit i tenint les ocasions. Bale i Benzema van protagonitzar les primeres accions i Masip, el porter del Valladolid, també se’n va encarregar de refredar els apropaments de l'equip blanc. A més, l’equip de Sergio González no aprofitava les seves opcions i es veia abandonat per la sort. Antoñito fallava un u contra u davant Courtois i Enes Ünal va poder marcar de cap.

A la represa, el Valladolid seguia provocant els xiulets i el pànic a la grada del Bernabéu. Rubén Alcaraz, amb un fort xut, feia tremolar el travesser de la porteria blanca i Toni Villa, poc després, es tornava a trobar amb la fusta de Courtois.

El públic de Chamartín ja arrugava el nas i preparava la gola per esbroncar als jugadors per una nova ensopegada del seu equip, quan Solari va decidir donar els darrers 20 minuts al jove Vinicius. El brasiler va sortir accelerat, molt actiu i un xut seu que va tocar en Kiko Olivas, el defensor del Valladolid, va acabar convertint-se en la porta d’entrada del triomf blanc (83’). Per sentenciar el partit, un penal de Calero a Benzema, tres minuts després, el transformava Sergio Ramos a l’estil Panenka. Una celebració amb ràbia i amb certa càrrega reivindicativa del capità del Madrid. L’entrenador blanc, Santiago Solari, es va mostrar satisfet per la victòria i va destacar “el treball de l’equip davant un Valladolid molt compacte i molt sòlid”. L’argentí va explicar que davant aquests equips “no s’han d’esperar victòries voluminoses, sinó victòries molt treballades i esforçades, com així ha estat. El rival feia set partits que no perdia i no acostuma a posar les coses fàcils”

tracking