futbol sala

El CE Sant Julià trenca la seva dinàmica davant el Torredembarra (2-5)

El CE Sant Julià va patir ahir a casa una inesperada derrota davant el Torredembarra, el cuer del grup, per 2 gols a 5.

L’equip de Jorge Dias no va tenir el seu millor dia i des de l’inici ja es va mostrar incòmode i sense sort. L’equip tarragoní va sorprendre amb dos gols als primers 18 minuts i es van mostrar letals davant André Ferreira. Paquito retallava la diferència poc després, però abans d’arribar al descans el Torredembarra va tornar a colpejar amb un tercer gol (1-3). A la represa, els visitants van obrir la ferida amb un quart gol que posava molt coll amunt les opcions lauredianes. Bryan Pinto va aconseguir el 2-4, però sense temps per pair el gol, els tarragonins confirmaven la sorpresa (2-5).