motociclisme

Primera presa de contacte de Xavi Cardelús a Sepang

El pilot andorrà s’estrena a Malàisia amb una doble sessió d’entrenaments en un traçat que va patir canvis per la pluja

Primera presa de contacte de Xavi Cardelús a SepangMARINELLI SNIPERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús s’ha estrenat al circuit de Sepang i ho ha fet en la primera sessió d’entrenaments lliures de cara al Gran Premi de Malàisia que es disputa demà. La primera presa de contacte del pilot andorrà amb el traçat ha estat marcada pel canvi de les condicions de la pista a les dues sessions de treball.

Tant al matí com a la tarda, els entrenaments van començar amb l’asfalt humit, més en el cas del matí i, al llarg de la sessió, el circuit va anar quedant sec i en condicions estables els últims minuts. Rodant amb neumàtics d’aigua, Cardelús va aconseguir uns bons registres que li van permetre estar, per uns moments, entre el grup capdavanter de la categoria. Tot i això, posteriorment, els canvis a les condicions de la pista, el van perjudicar i li van fer perdre posicions.

La millor volta del pilot de l’equip Marinelli Snipers a la primera sessió va ser de 2’13.78, mentre que a la tarda, va rebaixar aquest registre en un segon i mig. L’andorrà va explicar que “tant al matí com a la tarda, hem començat l’entrenament amb la pista molla i l’hem acabat amb l’asfalt sec. De fet a la tarda no estava del tot molla al principi, sinó humida. En aquestes condicions, no ha estat fàcil adaptar-se al traçat de Sepang”. “La millora d’un segon i mig de la tarda respecte al matí, mostra que hem anat progressant i cal seguir treballant a la mateixa línia de cara a demà [per avui]”, va comentar el pilot andorrà.

tracking