L'FC Andorra manté la bona línia i supera el Vilanova a domicili

Els tricolors van aconseguir el segon triomf del curs gràcies a les dianes de Cucu i Betriu

L'FC Andorra manté la bona línia i supera el Vilanova a domiciliARXIU

L’FC Andorra va superar ahir a domicili el CF Vilanova per 1-2 en el partit de la segona jornada de lliga ajornat pels compromisos de la selecció i suma el tercer duel sense perdre. Els de Richard Imbernón van aconseguir així la segona victòria del curs, ja que fins ahir només havien superat el Tàrrega per 3-2 el 15 de setembre.

Els tricolors van sortir millor des de l’inici i van estar a punt d’avançar-se al minut 18 a la sortida d’un córner. A la jugada següent els del Principat no van fallar i van estrenar el marcador gràcies a Cucu. El porter local Nito va treure de porta, la defensa tricolor va rebutjar amb el cap el servei de fons, i aquest cop de cap es va acabar convertint en una assistència per al jove davanter de l’FC Andorra, que va guanyar l’esquena als centrals vilanovins i va definir a la perfecció.

Els locals quasi no van tenir temps per reaccionar, i al minut 25 van encaixar el 0-2. Jordi Betriu va servir una falta, i el centre xut es va acabar enverinant per convertir-se en el segon. Ignasi va estar a punt de retallar distàncies abans del descans, però el seu tir es va estavellar al travesser.

A la represa, l’FC Andorra va seguir ben plantat al terreny de joc i dominant el matx, i no va ser fins al minut 75 que el Vilanova va estirar-se després de fer l’1-2 obra d’Aleix Vall. La reacció dels locals va ser insuficient, i els tres punts van tornar cap al Principat.

Els de Richard Imbernón se situen en el 12è lloc amb aquest triomf amb nou punts, i encara un partit menys que els tricolors disputaran contra el Mollerussa el 8 de desembre. El pròxim repte de l’FC Andorra, però, serà aquest diumenge al migdia (12.00 hores) al camp del Júpiter.