futbol sala

Andorra i Xipre tornen a empatar en un duel en què els tricolors desaprofiten un 3-0 favorableFAF

La selecció de futbol sala va empatar ahir contra Xipre en el segon partit amistós que tots dos combinats han disputat al Pavelló dels Serradells els dos últims dies. Al contrari del que va passar dimarts, el duel d’ahir va tenir dues parts ben diferenciades, una a favor de cada equip.

Andorra va dominar el primer temps, i Òscar Neira va situar l’1-0 al marcador a l’equador de la primera meitat amb un xut llu-nyà. Cinc minuts després, Neira va provocar el 2-0 que es va acabar fent la defensa xipriota en pròpia porteria. Encara al primer acte, hauria pogut arribar el tercer, gràcies a la pissarra, però Xipre el va acabar evitant. A la represa, Andorra va fer el 3-0 en una jugada d’estratègia, i a partir d’aquí va arribar el malson tricolor. A vuit minuts per al final, els visitants van retallar distàncies amb una passada de la mort, tres minuts després van situar el 3-2 al marcador jugant amb porter jugador, i quan només faltaven 35 segons per al final van aconseguir el 3-3 amb un golàs amb el taló després d’una passada en profunditat des del mig del camp.