futbol sala

La selecció empata davant Xipre deixant molt bones sensacions

La selecció andorrana de futbol sala va empatar ahir al Centre Esportiu Serradells davant Xipre (3-3) en el primer dels dos partits amistosos programats davant l’equip xipriota per preparar la fase prèvia del Mundial.

L’equip de Xavi de la Rosa es va mostrar molt sòlid, i malgrat encaixar el 0-1 no es va desfer i va aconseguir l’empat per mitjà de Marc Ibáñez. Els andorrans van mostrar-se molt competitius –aquesta era la premissa principal que volia mantenir el tècnic Xavi de la Rosa– i Arnau Rodríguez va aconseguir tornar a empatar el partit (2-2) poc després que el combinat xipriota s’hagués tornat a avançar en el marcador. Un resultat que no es va tornar a moure en el transcurs de la primera part.

La decoració no va variar excessivament a la represa i Andorra seguia sense girar la cara a les alternances del joc i l’intercanvi de cops. Marçal Raventós va marcar el 3-2 i va permetre als tricolors avançar-se en el marcador per primer cop. La victòria en aquest primer compromís semblava lligada pel costat andorrà quan, a falta d’un minut per a la conclusió, arribava l’acció polèmica del vespre. Unes mans de Jonathan Pérez dins de l’àrea, com mínim discutibles, les va interpretar l’àrbitre com a punibles. Xipre va aprofitar el llançament des del punt de penal per col·locar el 3-3 definitiu. Aquesta tarda, a les 18.00 hores als Serradells, segon partit amistós davant la selecció de Xipre.