Als 'isards' només els val el triomf davant Eslovàquia

Als 'isards' només els val el triomf davant Eslovàquia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de caure en la primera jornada a la Conferència 2 del Campionat d’Europa davant Eslovènia, els isards reben aquest dissabte a les 17 h la selecció d’Eslovàquia. Pel cap dels jugadors i tècnics de la selecció an-dor­rana, només passa una paraula: victòria. “Tot el que no sigui això, serà un molt mal resultat. L’objectiu d’aquest any és l’ascens i no ens n’amagarem”, apuntava ahir en roda de premsa Josep Magallón, un dels seleccionadors.

De cara a aquest duel, el combinat nacional s’enfronta a “un equip que ens és completament desconegut, no sabem què ens prepara, tot i que hem mirat d’esbrinar-ho”, reconeixia Magallón.

Per a aquest partit, els isards recuperen dues peces fonamentals

en el seu esquema com són Sebastien Caussé i Julien Langeard. “A nivell tàctic això ens arregla moltíssim, el plantejament es basarà en aquests dos directors d’orquestra, que són l’eix vertebral de l’equip”, aclaria el preparador local. La nota negativa en el capítol de baixes l’han posat aquesta vegada els jugadors del VPC Edicher Jamrulidze i David Kirikashvili, que van acabar lesionats el matx davant el L’Arize.

Andorra, doncs, rep Eslovàquia amb l’objectiu de posar la primera pedra d’un ascens que cal començar a gestar des del primer minut de joc.

tracking