ACB Lliga Endesa

“Hem d'aixecar l'equip”

“Hem d'aixecar l'equip”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro va arribar capcot a la sala de premsa després de la quarta derrota consecutiva a la Lliga Endesa, i va manifestar que “no hem entrat bé al partit, sobretot pel que fa al control del joc interior amb Iverson, que ens ha fet molt mal al primer quart”, i va agregar que “hem millorat al segon, i al tercer ens hem posat per davant i podia ser energia per controlar el partit, però ens ha tornat a marxar i hem hagut d’anar a remolc”.

Pel tècnic tricolor, una de les claus va ser “quan ens hem posat a dos punts i Staiger ens ha fet dos triples seguits, que ha estat el que ens faltava”, i va agregar que “quan no estàs bé ni tens confiança passa això, que en lloc de posar-te dintre del partit, perds energia”. Per últim, va cloure que “hem de millorar la duresa mental en aquests moments i ser més durs a nivell físic i mental”.

El MoraBanc Andorra té ara un calendari complicat a la Lliga ACB amb la visita a la pista del Madrid, i les d’Unicaja i Baskonia al Poliesportiu, en aquest sentit, Navarro va assegurar que “hem d’aixecar l’equip com abans millor, no podem pensar en Madrid abans de pensar a treballar avui i anar dia a dia fins que trobem la tecla i això canviï”.

EL RIVAL

“Ha estat un triomf just i estem satisfets” Txus Vidorreta. L'entrenador de l'Iberostar Tenerife, Txus Vidorreta, va arribar satisfet a la sala de premsa del Poliesportiu pel bon paper del seu equip i la victòria aconseguida. El tècnic va destacar que “ha estat un triomf just, i estem molt satisfets per guanyar aquí”, i també va destacar que “hem tingut la suficient sang freda quan se’ns apropaven al marcador o es posaven al davant per buscar la millor opció de tir”. Per Vidorreta, una de les claus van ser “els quatre triples seguits del tram final, que han trencat el partit”.

tracking