L'FC Andorra busca tornar a guanyar contra el Lleida B

Els tricolors no sumen els tres punts des del 15 de setembre

L'FC Andorra busca tornar a guanyar contra el Lleida BFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra s’enfronta aquesta tarda al filial del Lleida Esportiu a la Borda Mateu (16.00 hores) amb l’objectiu de tornar a vèncer més d’un mes després. L’únic triomf dels de Richard Imbernon va ser el 15 de setembre contra el Tàrrega, i des de llavors, els tricolors han empatat dos partits, i n’han perdut dos més.

Per Àlex Martínez, l’objectiu principal de cara al duel d’aquesta tarda és “deixar la porteria a zero, perquè això en aquesta categoria implica sumar mínim un punt, o fins i tot tres”. El migcampista va afegir que “sabem que si no encaixem, acabarem arribant a dalt, i intentarem materialitzar alguna de les ocasions per endur-nos els tres punts”. Pel que fa al rival, el Lleida Esportiu B, el jove futbolista tricolor va destacar que “esperem un equip amb qualitat, com tots els filials”, i va agregar que “acostumen a tenir bona sortida de pilota, volen jugar bé tot el partit, i tenen gent jove i activa. Serà un partit difícil com tots”.

De cara al duel d’aquesta tarda, el conjunt tricolor tindrà les baixes de Marc Pujol, que es va lesionar aquesta setmana, i també de Roger Nazzaro i Joel Martínez, tots dos amb problemes físics.

tracking