ACB Lliga Endesa

Duel de canoners

Thad McFadden i Dylan Ennis són els dos màxims anotadors de la Lliga Endesa amb 18,8 i 18 punts de mitjana anotats respectivament, i avui es veuran les cares al Poliesportiu.

Duel de canonersFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El matx d’aquest vespre al Poliesportiu reunirà els dos màxims anotadors de la competició de la Lliga ACB després de cinc jornades. Thad McFadden, de l’Iberostar Tenerife, lidera aquesta taula amb una mitjana de 18,8 punts en els cinc partits que ha disputat enguany, mentre que Dylan Ennis, un dels fitxatges del MoraBanc Andorra l’estiu passat, n’acumula 18 de mitjana després de cinc partits.

Tots dos canoners s’han estrenat aquesta temporada en els seus respectius equips. McFadden ha arribat a Tenerife com un autèntic rodamón als seus 31 anys, ja que després de l’aventura universitària als Estats Units, ha jugat a Alemanya, Xipre, la República Txeca, França, Grècia, Macedònia, i fins i tot la Xina, el que va ser el seu últim destí abans de recaure a l’arxipèlag. Força diferent és la trajectòria d’Ennis, que un cop va deixar la universitat, fa dues temporades, només ha jugat a l’Estrella Roja serbi, i al Tecnyconta Saragossa.

Les carreres d’un i altre són força diferents, però en el que tots dos coincideixen és que els cauen els punts en aquest inici de curs. McFadden n’ha fet més de 18 en quatre dels cinc partits d’ACB, amb els 26 contra el Breogan com a millor marca. Ennis s’ha mostrat més irregular en aquest aspecte, però també s’ha destapat com un dels millors encistelladors de la Lliga. El nord-americà ha combinat partits menys anotadors amb 6 i 13 punts, amb autèntiques exhibicions com els 22 punts contra el Gran Canària, o els 36 contra el Manresa, millor registre individual del que portem de lliga.

tracking