el vestidor

“L'equip té marge de millora”

“L'equip té marge de millora”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navar­ro va arribar a la sala de premsa del Poliesportiu content per tornar a guanyar després de tres der­rotes, però no va evitar fer autocrítica. El tècnic va assegurar que “guanyar i perdre a vegades és el resultat de fer altres coses bé. Ens hem passat millor la pilota, hem controlat el rebot, i crec que hem corregit algunes errades que cometíem, al final per això hem guanyat”, i va afegir que “crec que hem de fer moltes més coses a nivell defensiu”. Sobre aquestes coses que l’equip pot millorar, el tècnic va destacar que “a nivell de responsabilitat, duresa o esforç extra en situacions d’u contra u, l’equip té molt marge de millora”.

Sobre la defensa, va declarar que “és cert que era un partit difícil en aquest aspecte perquè ells són força bons en l’u contra u i molt forts en el xoc”, però va matisar que “no era un partit fàcil, però no podem permetre algunes safates que hem permès”. El basc va manifestar que “hem tingut un mal balanç defensiu al primer quart, i al segon també hem tingut un parell d’errades, però la segona meitat ho hem millorat i hem controlat el rebot per poder competir amb ells”.

EL rival

Thorsten leibenath

“Pensàvem que tindríem oportunitats”

L’entrenador del Ratiopharm ulm, Thortsten Leibenath, va arribar capcot a la sala de premsa i va declarar que “marxem amb un sabor agre perquè pensàvem que teníem oportunitats de guanyar”, i va afegir que “hem tingut problemes amb el rebot i amb les pèrdues, sobretot al segon quart”. El tècnic va manifestar que “ha estat un partit emocionant, interessant i ofensiu”, i va cloure que “totes les derrotes són

rellevants, però aquesta

ens allunya de l’opció de classificar-nos pel Top-16”.

Jugadors

Oliver Stevic, Capità del MoraBanc

“És un triomf important”

El capità del MoraBanc va assegurar que “és una victòria molt important després de les derrotes i les males sensacions que havíem tingut”. El pivot va destacar que “hem encaixat molts punts, no és com volem jugar, però hem guanyat”

Moussa Diagne, Pivot del MoraBanc

“No era falta d’actitud”

El pivot tricolor va declarar que “era una victòria necessària i ho necessitàvem el per agafar confiança”. Sobre les últimes derrotes, el jugador senegalès va afegir que “no era falta d’actitud, som humans, tenim dies bons i dolents i hem de treballar”.

tracking