surf de neu

Lluís Marín i Maeva Estévez preparen la nova temporada

Els ‘riders’ de la FAE han realitzat una estada de preparació a l’estació suïssa de Saas Fee de cara a la nova campanya

Lluís Marín i Maeva Estévez preparen la nova temporadaAGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’una temporada passada per oblidar, els integrants de l’equip de surf de neu de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Lluís Marín i Maeva Estévez, segueixen preparant el nou curs. La setmana passada, els dos surfistes de neu van realitzar una estada a l’estació suïssa de Saas Fee, on van tancar el període de preparació amb bones sensacions.

Lluís Marín va haver d’acabar la passada campanya sense competir després de la caiguda que va patir a la Copa del Món de La Molina, i no va poder disputar les últimes cites de la temporada. Les lesions ja són aigua passada, i el rider de la FAE va fer una valoració positiva de l’estada a Suïssa i va assegurar que “les sensacions han sigut bastant bones. He tingut dolor a l’esquena, però ho he sabut gestionar bastant bé, i l’espatlla molt bé”. A més, Marín va afegir que “estic content pel treball que estem fent aquesta pretemporada. Crec que estem fent unes bones sessions i crec que hem de continuar pel bon camí”.

Maeva Estévez va trencar-se el lligament encreuat anterior del genoll esquerre al desembre. A l’abril va haver de tornar a passar pel quiròfan i no està al 100%, però va admetre que “les sensacions han estat molt bones i estic contenta”, i va agregar que “he estat entrenant al boarder i vam fer cronos i fins i tot vaig guanyar algunes cronos a les noies del meu equip, així que genial”.

La primera cita de la Copa del Món d’snowboard cross es farà a mitjans de desembre a l’estació de Montafon, a Àustria.

tracking