El CE Carroi supera l'Inter Escaldes B i se situa líder en solitari de la Lliga Unida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El CE Carroi és líder en solitari de la Lliga Unida després de vèncer per 3-5 l’Inter Escaldes B gràcies a les dianes de Pérez, per partida doble, Muñoz, Cortés i De Jesús. Per part del conjunt escaldenc, els gols van ser de Cortés, en pròpia porta, Da Rocha, i Christian Fernandes.

El Carroi va beneficiar-se de l’empat a un entre l’Immobiliària CISA FS La Massana i el Fundació Kalilu Jammeh FC Encamp B. El duel disputat a la Borda Mateu va decidir-se ben ràpid, ja que Ivan Fernández va avançar l’FS La Massana al primer minut de joc, i Isaac Pedrós va signar el definitiu 1-1 al minut sis.

El tercer lloc l’ocupa el Nova constructora Penya Encarnada d’Andorra tot i no jugar el seu partit aquest cap de setmana. El duel que l’havia d’enfrontar al CE Jenlai es va suspendre per falta de jugadors d’aquests últims, i el Comitè de Competició hauria de donar els tres punts als vermelhos.

Per últim, l’M-Perruquers Atlètic escaldes va vèncer el filial de la UE Santa Coloma per la mínima (2-1), mentre que la UE Extremenya i el Restaurant Càmping Valira Ranger’s van empatar a dos gols.

tracking