x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Messi serà baixa unes tres setmanes

L’argentí es va trencar el radi en una acció del partit davant el Sevilla
Messi es va lesionar a la primera part del partit contra el Sevilla.

Messi serà baixa unes tres setmanes

Messi es va lesionar a la primera part del partit contra el Sevilla.

EFE
Actualitzada 22/10/2018 a les 07:23
Leo Messi ja coneix l’abast de la seva lesió, i tot i que dissabte, quan va abandonar el Camp Nou, el pronòstic no era gens optimista, les proves van confirmar que té trencat el radi del braç dret, però que el temps de baixa estimat és d’unes tres setmanes aproximadament. No és un problema menor i encara menys tractant-se del millor jugador del món, però tres setmanes és un període de temps relativament assumible per a una plantilla que haurà de demostrar que sense Messi, també hi ha vida.
El calendari, però, és capritxós, i el que segur que provoca és que el 10 del Barça no pugui estar a disposició d’Ernesto Valverde de cara al pròxim clàssic, que es disputarà aquest diumenge. La voracitat de l’argentí i les ganes que sempre té de ser protagonista amb la pilota i no fora dels ter­renys de joc, les confirmen el fet que avui mateix ha iniciat la recuperació per mirar de tornar a estar actiu al més aviat possible, però sobretot, la següent dada: Messi es perdrà un Barça - Madrid després d’onze anys de jugar-los ininterrompudament.

La data de retorn encara és una incògnita. El calendari diu que hauria d’estar llest l’11 de novembre per jugar davant el Betis, però el dia 6, el Barça viatja a Itàlia per enfrontar-se a l’Inter de Milà a la Champions i Messi, és Messi. En el cas de no poder escurçar terminis de recuperació i no arribar a la cita davant el quadre sevillà, el 10 treballaria amb la vista posada a tornar el cent per cent en la jornada posterior al Betis per enfrontar-se a l’Atlètic de Madrid.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts