Tornada pensant en el lideratge

El Barça rep el Sevilla al Camp Nou en un duel directe per al primer lloc

Tornada pensant en el lideratge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les aturades de seleccions sempre són sinònim de notícies, i la que s’acaba de tancar ha deixat els primers titulars fins i tot abans de la disputa del gruix majoritari de la novena jornada de lliga. I és que avui, els tres primers classificats es juguen el lideratge en tres partits d’alta volada. Dos d’ells especialment atractius i de pronòstic reservat: el Barça rep el Sevilla al Camp Nou a les 20.45 h en el que és un enfrontament directe per la primera plaça. A hores d’ara, el quadre andalús encapçala la classificació de primera amb 15 punts, només un per sobre dels blaugrana, fet que provoca que el resultat d’aquest vespre decanti la balança a favor de l’un o de l’altre.

Però no acaben aquí els duels transcendents. L’Atlètic de Madrid, de la seva banda, visita l’Estadi de la Ceràmica (18.30 h), per enfrontar-se a un Vila-Real que sempre posa les coses molt difícils als seus rivals, sobretot quan juga davant la seva afició. En cas de victòria, el conjunt matalasser també podria ser líder, sempre que Barça i Sevilla empatin o la diferència de gols general dels de Simeone sigui superior a la culer en cas que tots dos guanyin. El Madrid, de la seva banda, rep el Llevant a les 13 h. Julen Lopetegui no podrà comptar amb el lesionat Carvajal.

CULTURAL LEONESA I MELILLA, A LA COPA

La Cultural Leonesa i el Melilla van ser els dos equips als quals va tocar la grossa de la Copa del Rei d’enguany, després que el sorteig celebrat ahir els deixés emparellats amb Barça i Madrid en l’eliminatòria de setzens de final. Aquesta es disputarà a doble partit, l’anada entre els dies 30 d’octubre i 1 de novembre, i la tornada entre el 4 i 6 de desembre. La Cultural Leonesa, equip de segona B, és un vell conegut de l’afició blaugrana i d’alguns dels jugadors del primer equip, ja que la temporada 2009/2010 es va enfrontar al Barça, que aleshores dirigia Pep Guardiola. El Melilla, de la seva banda, és la primera vegada que jugarà contra un conjunt de primera divisió, cal destacar que l’equip és líder del grup quatre de segona B. L’únic quadre de tercera divisió que entrava al sorteig, el Sant Andreu, va quedar emparellat amb un dels grans de la lliga. Els quadribarrats es veuran les cares amb l’Atlètic de Madrid en els esmentats setzens de final.

tracking