Repte complicat per a un FC Andorra que necessita punts urgentment

L’equip visita Manresa després de l’aturada i penúltim en la classificació

Repte complicat per a un FC Andorra que necessita punts urgentmentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’aturada de seleccions ha provocat que la plantilla de l’FC Andor­ra només hagi pogut realitzar un entrenament amb tot el grup a la disposició de Richard Imbernon de cara a preparar la tornada a la lliga, al grup 2 de la primera catalana. En altres condicions, es parlaria de contratemps al qual caldrà fer front, però a dia d’avui, aquest fet és, segurament, un esglaó més a la llista d’inconvenients que afronta l’equip.

Els tricolors visiten demà (12 h) el camp del Manresa, segon classificat de la primera catalana, i juntament amb el Mollerussa, que és líder, l’únic conjunt que encara no coneix la derrota en les 7 jornades disputades fins avui. Els bagencs, que sumen 17 punts, un menys que els lleidatans, han guanyat cinc partits i n’han empatat dos.

Amb aquest escenari, l’FC Andorra, que ha jugat només cinc duels i n’ha guanyat un, n’ha empatat un altre i n’ha perdut tres, buscarà el segon triomf del curs per mirar de sortir de la zona baixa de la classificació, els del Principat són penúltims del seu grup amb quatre punts.

De cara al matx, Imbernon recupera el davanter Aarón Sánchez, que havia de ser baixa de llarga durada, fins al gener aproximadament, però finalment no tenia el genoll tan afectat com semblava: “si l’entrenador ho vol, estic a punt, potser em falta ritme de partit, però he estat entrenant bé”, explica al mateix temps que reconeix que “espero un partit molt dur a la contra, el rival és el més dur que ens podia tocar després de l’aturada. Nosaltres hem de deixar d’encaixar fruit de desconcentracions i transformar les ocasions que tenim”. La clau per aconseguir-ho, segons Sánchez és “temps, treballar, treballar i treballar. Esperem que aquest cap de setmana es comencin a reduir les errades”, sentenciava un Sánchez amb ganes de demostrar. I és que els tricolors són la segona pitjor defensa de la competició a hores d’ara, amb 14 gols rebuts en cinc partits. Només el Tàrrega, amb 16, és menys efectiu a darrere. En l’àmbit ofensiu, han vist porteria en set ocasions, una altra estadística a millorar tot i no ser tan negativa com la feblesa defensiva. L’escenari de demà no és el més assequible, però un bon resultat seria una injecció de moral.

tracking