Rafa Luz, dubte per al partit contra el Gran Canària

El base va acabar lesionat a Belgrad i no sap si viatjarà. Sani Campara entraria a la convocatòria per substituir-lo

Rafa Luz, dubte per al partit contra el Gran Canària

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ibon Navarro s’ha trobat amb el primer contratemps de cara al partit de Gran Canària que el MoraBanc juga demà. A la baixa ja coneguda de David Walker s’hi ha afegit el dubte de Rafa Luz, que no va poder disputar bona part del duel contra l’Estrella Roja a causa d’una lesió i que ahir ja no va entrenar amb el grup. El base es va sotmetre a noves proves per saber si finalment és baixa demà, els metges decidiran.

D’aquesta manera, la rotació exterior dels tricolors quedaria encara més reduïda. Per completar-la, Ibon Navarro faria entrar a la convocatòria el jove del filial Sani Campara. En vistes de la situació i ja parlant de la primera plantilla, una de les solucions que contempla per ampliar els efectius al perímetre és donar encara més minuts a Reggie Upshaw Jr. a la posició d’aler.

Pel que fa a les claus del matx, el pivot Shayne Whittington apunta a la necessitat de rebotejar millor, “un tema que m’agafo una mica personalment”, i de reduir les pèrdues en els moments clau. “Hem de sumar quan el rival perd la pilota, no anem a Gran Canària només a jugar bé”. A més, el 32 del MoraBanc apunta que “hi ha temes que són més nostres que de l’entrenador. Hem de fer net dels últims partits i ser més forts a la pista, si ho fem estarem preparats per fer front a un equip amb interiors molt mòbils i hàbils atacant el rebot”, concloïa.

ANTONIO MARTÍN I JOSÉ MIGUEL CALLEJA, DE VISITA

ANDORRA LA VELLA. El president i el director general de l’ACB van visitar les instal·lacions del club durant el dia d’ahir i van intercanviar opinions amb el president del MoraBanc, Gorka Aixàs, així com amb el director general, Francesc Solana.

tracking