Messi s'uneix a la lluita contra el càncer infantil

L’SJD Pediatric Cancer Center Barcelonal va començar ahir les obres

Messi s'uneix a la lluita contra el càncer infantil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona va iniciar ahir les obres del que és un projecte dels que fan goig. L’hospital Sant Joan de Déu es convertirà així en un dels centres d’oncologia pediàtrica més grans d’Europa.

El jugador del Futbol Club Barcelona, a través de la seva fundació, és un dels principals donants fundadors i va presidir l’acte d’inauguració com a principal ambaixador de la campanya #ParaLosValientes. Cal destacar que Andbank, és també un dels donants fundadors d’aquesta iniciativa.

Ja en clau esportiva, el Barça torna a la lliga aquest cap de setmana i ho fa en un escenari que no és gens fàcil. Malgrat jugar al Camp Nou, rep la visita del Sevilla, actual líder de la competició per davant dels blaugranes i, a més, el partit arriba just després de l’aturada de seleccions i amb Ernesto Valverde havent hagut de completar entrenaments sota mínims els darrers dies. Per si això fos poc, ahir es va confirmar que el central francès Samuel Umtiti serà baixa fins al novembre i per tant es perdrà el duel de Champions contra l’Inter de Milà i no arriba al clàssic de lliga davant el Reial Madrid.

tracking