Automobilisme sobre gel

Les Crèdit Andorrà GSeries tindran enguany cinc categories

L’organització incorpora per la 14a edició els vehicles de dues rodes motrius,
‘car cross’ i ‘side by side’

Les Crèdit Andorrà GSeries tindran enguany cinc categoriesFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Crèdit Andorrà GSeries arriben enguany a la 14a edició amb diverses novetats per seguir portant més espectacle als amants de l’automobilisme sobre gel. La principal d’aquestes innovacions és que enguany hi haurà cinc categories i no pas dos com es feia fins l’any passat. A més de les habituals GS (amb prototips i turismes G) i GS2 (amb monoplaces GiAND), en aquesta nova edició s’incorporaran les classes de dues rodes motrius, car cross i side by side.

Aquest augment de categories farà que cadascun dels caps de setmana de competició s’hagi de dividir en dues jornades. Els dissabtes correran els cotxes de GS, GS2 i de dues rodes motrius, mentre que els diumenges al matí serà el torn dels car cross i side by side.

Una altra de les novetats per a les Crèdit Andorrà GSeries seran les diverses remodelacions que s’han anat fent els últims mesos al Circuit d’Andorra - Pas de la Casa, entre les quals destaca la nova línia de boxs que s’ha construït sota de l’edifici de direcció de cursa. A més, els últims mesos també s’ha construït un nou edifici de boxs i pisos box, un welcome center, noves àrees VIP, i un nou sistema de cronometratge i de circuit tancat de televisió.

L’acció de les GSeries arrencarà amb la primera de les curses el 8 i 9 de desembre. Durant el mes de gener hi haurà dues proves més els caps de setmana del 12 i 13 i el del 26 i 27, també n’hi haurà dos al febrer el 2 i 3, i el 16 i 17. A més, des de l’organització s’ha reservat el cap de setmana del 23 i 24 de febrer com a data per si fallés algun dels dies previstos inicialment al calendari.

tracking