lliga de les nacions

La selecció, preparada per tornar a patir contra el Kazakhstan

El combinat nacional ja és a Astanà per al matx de demà a la tarda

La selecció, preparada per tornar a patir contra el KazakhstanFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de futbol va arribar ahir a Astanà, on demà disputarà el segon matx d’aquesta aturada internacional contra el Kazakhstan (16.00 h, hora andorrana) a la quarta jornada de la Lliga de les Nacions. La dinàmica d’aquesta competició fa que els homes de Koldo Alvarez de Eulate no tinguin pràcticament temps per lamentar-se de la derrota contra Geòrgia i ja hagin de pensar en un nou repte complicat.

La desfeta a Tblissi va deixar enrere la ratxa de més d’un any i cinc partits sense perdre, un cop per al vestidor, tal com va admetre Marc Vales, que va declarar que “estem fotuts perquè al final el jugador s’acostuma al que està vivint, i estàvem en una dinàmica molt positiva”. A més, el jugador del Sandefjord noruec va afegir que “ha estat un petit clatellot per saber on estem, i a partir d’aquí, hem de seguir treballant”. Tot i el 3-0 contra Geòrgia, Vales creu que es poden extreure coses positives, com “el treball que vam fer fins al minut 85, és cert que ells van tenir ocasions, però quant al treball, vam estar espectaculars una vegada més”.

El Kazakhstan només va treure un punt a Andorra gràcies al gol de Jordi Aláez al tram final del partit. De fet, encara no han guanyat en aquesta Lliga de les Nacions després de caure contra Geòrgia i empatar amb Letònia i Andorra, però tot i això, els futbolistes del Principat esperen un duel complicat. “Ens tocarà patir de valent un altre cop perquè crec que són bastant superiors a nosaltres”, va declarar Ilde Lima, que va agregar que “crec que han tingut mala sort, i tindran ganes de refer-se a casa, ens costarà i serà una guerra dura”. En una línia similar es va mostrar Marc Vales, que va destacar que “tenen un atac molt ràpid, a casa ja vam patir molt contra ells perquè tenen un ritme de partit molt alt i segur que patirem demà”.

Koldo Alvarez de Eulate tindrà dues baixes per a aquest matx, Cristian Martínez, que va veure la groga i ha de complir sanció per acumulació, i Marcio Vieira, expulsat a Geòrgia, que a més va haver de deixar la concentració per motius personals. El migcampista estarà de moment un partit sense jugar, tot i que la sanció es podria veure ampliada. “Són dues baixes importants”, va declarar Marc Vales, “però els que entrin estic segur que faran una bona feina i crec que en podem treure alguna cosa”, va cloure el migcampista. D’altra banda, Andorra recupera Jordi Aláez després de la seva sanció.

tracking