Karts

Àlex Machado, campió del món de Super Rok a Itàlia

El pilot andorrà, el més ràpid a la final internacional de la modalitat

El primer gran pas està fet. Un Campionat del Món per mostrar que hi ha llavor de gran pilot. Àlex Machado ha estat el millor i més ràpid durant la final internacional de Super Rok, el Campionat del Món oficial de la disciplina, disputat al South Garda Karting de la localitat italiana de Lonato del Garda (Brescia).

No ha estat un any fàcil per al jove andorrà. Després de no poder competir els darrers tres anys per diferents motius, un d’ells per manca de pressupost, el Valtex Racing Team italià li va donar al principi del curs un volant i Machado ha respost amb escreix. “Estic molt content, i aquest títol suposa una gran satisfacció. És el premi a la feina que hem fet durant tot l’any i a l’esforç que hi hem dedicat”, va afirmar el pilot. En una cursa de 20 voltes, Machado es va imposar amb un crono de 16’11”804 i va superar els italians Luca Bosco i Domenico Cicognini que van acabar segon i tercer, respectivament. La victòria té millor sabor pel fet que Machado ha anat millorant “cursa a cursa” i ha hagut d’agafar la forma després d’un temps sense córrer. “He anat aconseguint victòries durant la temporada, i fins i tot fa un mes em vaig trencar el turmell i he pogut guanyar la cursa més important”, va indicar amb satisfacció.