La primera edició de l'Andorra Bike Race aplega 151 participants

L'objectiu de l'organització és mostrar als participants de fora del país les rutes de bicicleta tot terreny que ofereix el Principat

L'Andorra Bike Race aplega 151 participantsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els 151 participants de la primera edició de l'Andorra Bike Race han sortit aquest matí de la plaça del Poble de la capital i tenen previst acabar aquesta primera etapa al circuit de la copa del món de BTT. L'objectiu de l'organització ésmostrar als participants de fora del país les rutes de BTT que ofereix el Principat, segons ha explicat el director de l'Andorra Bike Race, Dani Buyo. Pel que fa a la nacionalitat dels participants, la majoria d'ells provenen de fora del país, tot i que Buyo assegura que hi ha un percentatge petit de ciclistes del Principat i esperen "poder ampliar aquest nombre de gent del país a les properes edicions".

L'humorista Santi Millan també ha estat present en aquesta primera etapa de la cursa com a ambaixador, conjuntament amb Aleix Espargaró i Joan Barreda, ha assegurat que "Andorra és un paradís ciclista per la geografia i perquè així la gent ho corrobora". Millán també ha destacat l'avantatge de comptar amb circuits de BTT "de luxe tan sols a dos hores de Barcelona" i ha assegurat tornar a participar, si es celebra una segona edició de la cursa.

La segona etapa de la cursa sortirà demà del circuit, passarà pel Coll de la Botella i seguirà per Os de Civís fins arribar al Parc Natural de l'Alt Pirineu, després retornaran per la Collada de Montaner i acabarà l'etapa a la capital. L'última etapa començarà diumenge als Cortals d'Encamp i finalitzarà també a la capital.

tracking