“No han entès el missatge”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vestidor

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navar­ro, va mostrar-se satisfet per la primera victòria de la temporada a Europa, però també va mostrar la seva decepció per alguns aspectes del joc. El vitorià va assegurar que està “decebut pel nivell defensiu de la primera meitat, ens hem descentrat per haver anotat 5 punts en 29 segons, i hem perdut boles i hem tingut problemes amb el rebot”. El tècnic va manifestar que “a la segona part ho hem intentat, però hem comès alguns errors estúpids amb algunes pèrdues de pilota o faltes”.

Pel que fa a l’àmbit defensiu que va mostrar ahir l’equip, Navarro va declarar que “no pot ser que el dia que nosaltres anotem molts punts estiguem tan malament al darrere, crec que els jugadors no han entès el meu missatge”. En relació amb aquest aspecte, va agregar que “hem d’estar més durs en defensa, perquè si no serem un equip que només guanya si anota”.

Sobre Upshaw va assegurar que “encara ho pot fer millor, com a Badalona, on va anotar menys però va estar més intens en defensa”. De Whittington va manifestar que “encara no sabem que té, haurem d’esperar”.

EL rival

Bandrea Diana

“El Morabanc té un equip de copa i play-off”

L’entrenador del Germani Brescia leonessa, Andrea Diana, va mostrar-se molt descontent amb l’actuació del seu equip: “Estic molt decebut amb el nostre partit, quan hem sigut un equip, hem estat dintre del partit, però a la segona part no hem estat junts en defensa i no hem protegit la pintura.” El tècnic va afegir que “no hem perdut per l’encert que ells han tingut des del triple, si no per tot el que ells ens han anotat a la pintura”. Per últim, va destacar que “si juguem com a equip podem competir amb tothom”.

Jugadors

Reggie Upshaw, Aler pivot del MoraBanc

“És un triomf important”

El millor jugador del partit va manifestar que “ha estat un triomf important, però no hem estat del tot bé en defensa”. Sobre la seva actuació a nivell individual, va declarar que “he de ser més agressiu el proper partit contra el Manresa”.

Oliver Stevic, Oliver Stevic

“No ens poden fer 90 punts”

Tot i el triomf, el pivot va mostrar-se autocrític i va assegurar que “no podem deixar que ens facin més de 90 punts a casa”. El capità va destacar que “és una victòria important, però la manera no ha estat bona, no ha de ser la nostra identitat”.

tracking