Marc Pujol, principal novetat de la selecció

El migcampista de l’FC Andorra torna a la llista del combinat nacional després de la lesió

Marc Pujol, principal novetat de la seleccióFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El retorn de Marc Pujol és la novetat més destacada de la llista de convocats que ahir va publicar Koldo Álvarez de Eulate per al doble compromís de la selecció absoluta a la Lliga de les Nacions, amb les visites a Geòrgia (dissabte) i Kazakhstan (dimarts). El migcampista de l’FC Andorra torna amb el combinat nacional després de perdre’s l’última convocatòria a causa de la greu lesió que havia patit al genoll.

A diferència de la primera convocatòria de la Lliga de les Nacions, en aquesta llista Koldo Álvarez de Eulate ha citat 22 jugadors i no 18 com llavors, tot i que pel partit de dissabte a Geòrgia només tindrà disponibles 21 homes, ja que Jordi Aláez haurà de complir un partit de sanció per les targetes grogues que va veure contra Letònia i el Kazakhstan. Les altres novetats a la llista de convocats són la presència d’un tercer porter, Xisco Pires, i el retorn al combinat nacional de Marc Ferré i Juli Sànchez.

La selecció ha entrenat els últims dies a l’Estadi Comunal per preparar els dos partits i ahir mateix va marxar a Barcelona, on va fer nit. L’equip volarà avui fins a Geòrgia, via Istanbul, on demà hi haurà l’entrenament i les rodes de premsa prèvies al duel de dissabte contra el líder del grup D1 de la Lliga de les Nacions, que ha guanyat els dos partits que ha disputat fins al moment. El matx es disputarà a les 18.00 hores (hora andorrana). Diumenge, la selecció volarà a la capital del Kazakhstan (Astana), on dimarts disputarà el segon dels partits d’aquesta aturada internacional a les 16.00 hores (hora andorrana).

UN ANY SENSE PERDRE

Els tricolors buscaran en aquests dos duels allargar la ratxa de partits sense perdre, ja que precisament ahir es va complir un any de l’última derrota del conjunt tricolor. Va ser el 10 d’octubre del 2017 en el matx corresponent a l’última jornada de la qualificació per al Mundial, quan els de Koldo Álvarez van caure per un contundent 4 a 0 a Letònia.

Des de llavors, els del Principat han disputat cinc partits on no coneixen la derrota. La ratxa va començar amb el triomf contra Liechtenstein a l’amistós disputat a Andalusia al març, i va seguir amb els dos empats sense gols als duels contra Cap Verd i els Emirats Àrabs, també en duels de preparació, i amb els empats contra Letònia i el Kazakhstan en els dos primers partits de la Lliga de les Nacions.

L'EQUIP SUB-19 ESTRENA EL PREEUROPEU AMB DERROTA

El combinat nacional sub-19 va debutar ahir al Preeuropeu de la categoria que s’està celebrant a Suïssa amb una derrota per 5 a 0 contra la selecció espanyola. El país veí va sentenciar el duel a la primera mitja hora gràcies a les dianes de Roberto López, Abel Ruiz (de penal) i Ferran Torres. Ja a la segona meitat, Ivan Pajuelo i Fernando Morilla van tancar el marcador que va quedar en el definitiu 5 a 0. La propera cita del grup 12 de qualificació per a l’Europeu d’Armènia de l’estiu vinent per als nois de Jesús Julián Lucendo serà dissabte (16 hores) contra el conjunt amfitrió, Suïssa. Els del Principat tancaran la seva participació al Preeuropeu dimarts contra Bielorússia (18 hores).

tracking