Recital del VPC Andorra davant l'US Trebes

Els locals es van imposar als francesos per un clar 63 a 0

Recital del VPC Andorra davant l'US Trebes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Domini aclaparador del VPC ahir a l’Estadi Nacional. L’equip andor­rà de rugbi XV va aconseguir la segona victòria del curs després de guanyar per 63 a 0 l’US Trebes en la tercera jornada de la promoció d’honor. Aquest resultat, a més, té un valor doble, ja que situa els tricolors a la tercera posició de la classificació.

Pel que fa al matx, el VPC va portar la iniciativa en tot moment, tant en el joc com en el marcador. Els andorrans van protagonitzar una primera meitat que va ser una allau de joc coral i una successió d’assajos i transformacions, que van deixar el resultat en un clar 37-0 al descans.

La represa va ser un calc dels quaranta minuts inicials i a 20 per al final, els andorrans ja vencien pel 63 a 0 que tancaria el duel. La victòria va donar 5 punts al VPC: 4 del triomf i un de bonificació. En clau andorrana, el tècnic Xepi Garcia va destacar el joc dels seus homes i la importància de retrobar-se amb la victòria a casa després de caure en la jornada inaugural davant el Tuchan. “Ens hem tret l’espina de la primera jornada, on no vam estar a l’altura. Avui hem respost i estic content pel marcador, pel joc i per la bona feina dels jugadors”.

tracking