La FIS, satisfeta amb la feina per a la Copa del Món

La delegació andorrana va assistir a la Reunió de Comitès Tècnics de Zuric, on va presentar l’evolució dels preparatius

La FIS, satisfeta amb la feina per a la Copa del MónFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Internacional d’Esquí va valorar de manera molt positiva la feina que s’està fent des de la Federació Andorrana d’Esquí i Grandvalira Ensisa de cara a les Finals de la Copa del Món d’Esquí Alpí, que l’estació acollirà de l’11 al 17 de març del 2019. L’organisme va fer aquesta avaluació durant la Reunió de Comitès tècnics de la FIS, que ha tingut lloc a Zuric aquesta setmana.

Allà, la delegació andorrana va presentar al Comitè de la Copa del Món les evolucions dels treballs de condicionament que s’estan duen a terme a la part baixa de la pista Avet, a Soldeu, que serà l’escenari de les finals de l’esmentada competició.

La representació del Principat a Suïssa la van encapçalar el president de la FAE, Pepi Pintat, el director tècnic Carles Visa i el metge Bernat Escoda. També s’hi van desplaçar Conrad Blanch, David Hidalgo i Jordi Pujol, tots ells com a representants de Grandvalira Encisa. Nadal Antor va tancar l’expedició com a membre de la Copa del Món de Quilòmetre Llançat.

L’esdeveniment també va servir per renovar el conveni de col·laboració entre les federacions d’Andorra, Espanya i França, que inclou calendaris i quotes comuns de les carreres que afecten la zona dels Pirineus. El pacte el van segellar, en el marc de la mateixa reunió, els presidents dels tres organismes: Pepi Pintat, May Peus i Michel Vion. A més, amb la RFEDI s’ha ampliat un any l’acord de treball conjunt en la modalitat de Freestyle.

Des de la delegació andorrana no es va voler deixar escapar l’oportunitat de reiterar l’interès del país per seguir present en el panorama internacional d’esquí i així se li va traslladar al president de la FIS Gian Franco Kasper en una reunió informal.

Per acabar, cal destacar que a Zuric també es van mantenir reunions del Comitè Children, on es va confirmar que el Trofeu Borrufa es disputarà entre els dies 28 i 31 de gener. L’edició del 2019, que serà la número 27, tindrà lloc a Vallnord i hi prendran part esquiadors i esquiadores de les categories sub-14 i sub-16. Tots ells competiran en les modalitats d’eslàlom, eslàlom gegant, alpí combinat i supergegant.

tracking