Bàsquet

El Morabanc vol sumar victòries des de l'inici

Els jugadors del MoraBanc coincideixen que entrar a la Copa del Rei i passar la primera ronda de l’Eurocup són dos dels objectius de l’any

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

A pocs dies de l’inici de la competició, el vestidor del MoraBanc Andorra té molt clar el missatge que els ha transmès Ibon Navarro i el volen fer arribar a l’afició des del primer moment: “hem d’afrontar cada partit com si fos una final i guanyar-ne tants com puguem”, explica David Jelinek. A més, l’aler destaca que l’equip ha crescut en l’aspecte defensiu i creu que això no passarà desapercebut: “hem fet un canvi, som més agressius i mantenim la idea de córrer en atac, però crec que el que més es notarà és l’agressivitat en defensa”.

Pel que fa als objectius d’aquest nou curs, els tricolors fugen de la idea de mirar més enllà del futur immediat, però tal com reconeix Guillem Colom, “seria mentir dir que no pensem a arribar a la Copa del Rei, als play-off o passar la primera ronda de l’Eurocup”. A més, subratlla que l’equip està mentalitzat per encarar un inici dur: “hem de demostrar quin equip volem ser. Arrencar bé seria un cop sobre la taula”.

Oliver Stevic, l’altre capità també ha deixat clara la importància de sumar triomfs des del començament i ha comentat que “la pretemporada ens permet tenir bones sensacions de cara a la lliga, estem on volíem i encara podem millorar”.

Des del punt de vista personal, Shayne Whittington, una de les peces cridades a ser importants, diu que ha oblidat completament la seva lesió: “em sento al 100%, la recuperació ha anat molt bé”.

L’ambició es nota, Albicy és clar tant en clau de passat com de futur. “Volem passar ronda a l’Eurocup, l’any passat vam tenir dubtes i no vam passar. Volem anar a la Copa i si treballem bé són objectius a l’abast de l’equip”, assenyala el francès. “Els grans no ens fan por, ja hem demostrat que encara que estiguin per sobre, els podem guanyar, serà important ser forts al Poliesportiu”.

Finalment, Rafa Luz subratlla que la pretemporada és història: “L’important és ara, quan les der­rotes sí que fan mal, a nivell de joc venim en una bona línia, millorant cada partit i espero que seguim així fins a final de temporada”.

Pel que fa al capítol de lesions, la nota negativa la protagonitza l’aler nord-americà David Walker, que serà baixa per aquest inici de competició a causa d’un esquinç del lligament lateral extern del turmell esquerre que l’apartarà de les pistes durant un mes.

Escenari difícil per refer-se d'Istanbul

tracking