poliesportiu

Socis del Barça volen treure Urdangarin del Palau

Busquen signatures per retirar la samarreta que hi ha al pavelló

Socis del Barça volen treure Urdangarin del Palau

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de socis de l’FC Barcelona integrats dintre del col·lectiu Manifest FCB i del grup d’animació Dracs 1991 arrencaran avui una recollida de signatures per tal de retirar la samarreta que l’ex-Duc de Palma, Iñaki Urdangarin, té al Palau Blaugrana com a homenatge per la seva trajectòria com a jugador d’handbol de l’entitat catalana.

Els col·lectius que demanen la retirada de la samarreta argumenten que “el seu passat esportiu no pot esborrar la vergonya del seu present i no podem tenir una samarreta tacada de tants delictes penjant del nostre santuari, el Palau Blaugrana”.

Els demandants necessiten unes 3.200 signatures (un 3% de la massa social del club) per portar l’assumpte a l’Assemblea de Compromissaris de l’entitat del proper 21 d’octubre i incloure el tema dintre de l’ordre del dia. En cas d’aconseguir les firmes, acabaran sent els socis compromissaris presents a l’assemblea els que prendrien la decisió final mitjançant una votació.

El club no va pronunciar-se ahir oficialment, però el 2017 va anunciar que no retiraria la samarreta perquè “l’homenatge es deu als mèrits esportius”.

tracking