TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La selecció escala dues places més al rànquing FIFA

El combinat tricolor ocupa la 128a posició a la classificació mundial

La selecció escala dues places més al rànquing FIFAFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció de futbol ha pujat dues posicions més al rànquing FIFA i actualment ocupa el 128è lloc de 211 conjunts després de l’actualització de la classificació mundial que es va fer pública ahir. La bona dinàmica del combinat nacional amb cinc duels consecutius sense perdre, i l’estrena positiva a la Lliga de les Nacions amb els empats contra Letònia i el Kazakhstan han fet que els de Koldo Álvarez de Eulate sumin 1.121 punts.

La classificació actual queda ben a prop del sostre que el combinat nacional ha tingut al llarg de la història, el 125è lloc que es va aconseguir el 2005. Per tant, la 128a posició de l’última actualització és el millor registre en més d’una dècada, i certifica la tendència a l’alça de la selecció, que porta en línia ascendent el rànquing FIFA des del mes de gener del 2016. La pròxima actualització de la taula serà el 28 d’octubre.

Pel que fa a la part alta de la classificació, el triomf aconseguit al Mundial situa França com a líder del rànquing FIFA, seguida per Bèlgica i el Brasil. Destaca també el quart lloc de Croàcia, amb un ascens de 16 posicions després de la Copa del Món, o la novena plaça d’Espanya.

tracking