motociclisme

Cardelús s'estrena amb el seu nou equip a Motorland

Cardelús s'estrena amb el seu nou equip a MotorlandX. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús afronta aquest cap de setmana la seva desena cursa al Mundial de Moto2, concretament al circuit de Motorland a l’Aragó. Però aquesta setmana ho farà amb un nou equip i no pas en el Team Stylobike com a les nou proves anteriors del Campionat del Món que ha disputat.

L’escuderia italiana Snipers va anunciar diumenge passat el seu fitxatge, i el jove pilot andor­rà disputarà la resta del Campionat del Món en substitució de l’italià Romano Fenati, a qui l’equip va rescindir el contracte per l’incident que va causar al Gran Premi de San Marino.

Cardelús va manifestar que “serà força interessant i molt útil per anar coneixent els traçats de fora d’Europa, que són els que no he visitat mai”, i va afegir que “l’objectiu no és cap altre que el de continuar aprenent i acumulant bons quilòmetres d’experiència”. Pel que fa a la cita d’aquest cap de setmana, va assegurar que “em va bé que la primera cursa sigui la de Motorland, perquè es tracta d’un circuit que conec força bé”.

Cardelús va aprofitar la jornada d’ahir per conèixer l’equip, i avui arrenca l’acció a la pista amb els primers lliures.

tracking