El MoraBanc Andorra afronta un altre 'test' de pretemporada

El conjunt tricolor s’examina a les 20.00 hores al Poliesportiu d’Alguaire davant del Tecnyconta Saragossa

El MoraBanc Andorra afronta un altre 'test' de pretemporadaBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Poliesportiu d’Alguaire acull aquest vespre (20.00 hores), davant el Tecnyconta Saragossa, el penúltim amistós de pretemporada del MoraBanc Andorra. Amb un gran balanç de resultats –només una derrota– i exhibint un joc il·lusionant, l’equip d’Ibon Navarro segueix greixant la màquina i completant la seva posada a punt a poc més d’una setmana per començar el campionat regular.

Etiquetes:

L’aler-pivot Reggie Upshaw va explicar abans del darrer entrenament de l’equip que se sent “bé, la veritat. En els partits i els entrenaments estem treballant bé. Estem fent coses molt positives i seguim fent passes endavant en la nostra preparació”. Upshaw va comentar que l’equip “ha d’esforçar-se i donar el cent per cent davant el Tecnyconta”. Aquests partits, va afegir el de Tennessee, serveixen per poder “acumular minuts i mostrar a la pista tot el que venim assajant i ens està indicant l’entrenador”. “Encara que sigui un amistós hem de jugar bé i mostrar l’orgull d’Andorra”, va indicar. De l’equip aragonès, que compta amb jugadors amb molta experiència –Nacho Martín, Fran Vázquez– i s’ha reforçat molt bé, Upshaw va afirmar que “és un bon equip, amb jugadors experimentats”, i que espera “un rival que mostri la seva millor versió i que ens exigeixi físicament. Nosaltres hem de jugar ràpid, ser forts en l’aspecte físic i dominar el rebot”. Upshaw, com a jugador polivalent, tot i reconèixer que es troba més còmode de 4, va exposar que “les darreres dues setmanes he jugat de 3 i també m’hi he trobat bé”. “Durant la temporada es podran donar diferents situacions i puc ajudar l’equip, tant de 4 com de 3”. El nord-americà té molt clar que “ara és el moment de poder cometre errades. Ara és quan hem de corregir les coses que es fan malament i no pas durant la temporada”. Dissabte, el MoraBanc tancarà a Balaguer (21.30 hores) la pretemporada. Els de Navarro repetiran partit davant el rival amb què es van obrir els compromisos de preparació i amb el qual va patir l’única derrota: el Manresa de Joan Peñarroya.

L'ACB AMPLIARÀ LES SITUACIONS REVISABLES A L'"INSTANT REPLAY"

La temporada 2018-19 de la Lliga Endesa ampliarà les situacions revisables a l’Instant Replay. D’aquesta manera, s’augmentarà la capacitat dels àrbitres de comprovar jugades conflictives, sempre que es trobin entre les situacions comprovables, i s’establirà la possibilitat que cada entrenador sol·liciti la revisió d’una jugada. A més, una altra novetat és l’ampliació a tot el partit de la possibilitat de revisar si una cistella ha estat convertida fora o dins dels 24 segons de possessió. Els nous supòsits s’aplicaran ja a la Supercopa Endesa, que comença demà, i a la Copa del Rei.

tracking